Hem > Filminspelning > Slutfest

Slutfest

Efter två härliga månader tillsammans med teamet var det dags för en slutfest.

18:00 träffades vi för en teambild (..som jag ska försöka få tag i och publicera här på bloggen) Sen bjöds det på champagne och jordgubbar inne i biosalongen där vi fick en förhandstitt på färdigklippt material från bakomfilmen och filmen ”Jägarna 2”. Från det lilla som vi fick se kan jag helt säkert säga att det kommer att bli en av de bästa svenska filmerna som gjorts.

Efter många skratt var det dags för den omtalade middagen på vårt fina hotell, Grand Arctic. En 8-rätters middag som bestod av: Citrongrillad pilgrimsmussla serverades med hummerskum och sparris, Värmande skogssvampsoppa smaksatt med portvin serverades med en bukett oststicks, Toast med Kalix löjrom serverades med gräddfil och lök, Ugnsbakad fjällröding serverades med äppelglacerad petit legym, Åkerbärssorbet, Mjukstekt lättrökt renfilé serverades med persiljerotspuré, Varm svampsallad samt en kraftig rödvinsås, Friterad västerbottenost med varma hjortron samt friterad persilja och till sist, Blåbärsbakverk serveras med frisk citronkräm samt blåbärssabayonne. En helt underbar middag! Under tiden som vi avnjöt maten hölls en del tal också, väldigt fina sådana. Tänk att det faktiskt är gjord en uppföljare nu, efter 15 år, till den omtalade ”Jägarna” och tänk att vi faktiskt har varit med om det, här i vackra Överkalix. Helt otroligt! Och ni ska veta hur gott alla i teamet pratar om Överkalix och alla här i kommunen som har ställt upp med allt från att vara statist till att låna ut hela sina hus.

Efter den fantastiska middagen bjöd några ur teamet på musik och kvällen fortsatte sedan på kontoret, just före klockan 5 på morgon ringde jag efter en taxi och åkte hem. Det var en riktigt lyckad kväll tillsammans med väldigt härliga människor!

Förhandstitt på färdigklippt material

8-rätters middag

Middag

Några från teamet bjöd på musik

Annonser
Kategorier:Filminspelning
  1. Inga kommentarer ännu.
  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: